Tjänster

Företagslägenheter i Malmö

AffärsHem erbjuder attraktiva företagslägenheter i Malmö. Merparten av våra företagslägenheter är strategiskt belägna i hjärtat av Malmö, med direkt närhet och tillgänglighet till centrum, centralstationen och Lilla Torg. Vi har även lägenheter i Västra Hamnen, Värnhemstorget och Hyllie. Med sitt ypperliga läge nära tågstationen är Hyllie populärt bland våra kunder som har medarbetare som ofta reser till Danmark och Köpenhamn. Tåget till Kastrup flygplats tar endast 15 minuter och 30 minuter för centrala Köpenhamn

Vill du boka en övernattningslägenhet i Malmö? AffärsHem har vad du behöver!

Kontakta oss , låt oss veta dina önskemål och vi tar därefter fram lämpliga alternativ. När du väljer en lägenhet att hyra, får du en bekräftelse på din bokning, liksom all annan information du behöver för att flytta in.

Nya företagslägeheter i havsnära Limhamn
AffärsHem-78

Jourlinje vid nödfallssituationer

AffärsHem erbjuder 24 timmars effektiv kundservice, med en dedikerad jourlinje som du kan ringa när som helst vid nödsituation.

Saknas något i lägenheten som du begärt? Eller är något trasigt? Vänligen tveka inte att kontakta oss och vi löser ärendet.

Ring oss bara eller skicka ett mejl så svarar vi och åtgärdar på kortast möjliga tid. Du kan nå oss på:

 

Telefon: +46 40 26 55 00

Epost: info@affarshem.se

Upphämtning

Vi erbjuder även upphämtning. Oavsett om du just anlänt till flygplatsen eller om du befinner dig i centrum, kan du ringa oss, bekräfta din plats, och vi kommer och hämtar dig. Allt du behöver göra är att informera oss om ditt reseschema och din ankomsttid.

Västra Hamnen
AffärsHem-392

Uppkoppling och övriga önskemål

Det är en digital och uppkopplad värld vi lever i, och vi tillhandahåller alla nödvändiga anslutningar för att du ska kunna behålla samma funktionalitet som på ditt kontor.

AffärsHem är engagerade i att uppfylla dina önskemål. Vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla alla dina önskemål. Och vi kommer att se till att du har det bekvämt under hela din vistelse i vår lägenhet. Kontakta oss för att ta reda på mer.

Hålla kontakten

Kontakta oss , låt oss veta dina önskemål och vi tar därefter fram lämpliga alternativ. När du väljer en lägenhet att hyra, får du en bekräftelse på din bokning, liksom all annan information du behöver för att flytta in.

Ladda ner vår broschyr här