Om Oss

Om Oss

Engagerade i utmärkta företagsbostadstjänster

AffärsHem är en välrenommerad företagsbostadsbyrå i Sverige som har åtagit sig att tillhandahålla företagslägenheter till företag av alla storlekar och kategorier. Våra möblerade och fullt utrustade långtidsboenden är idealiska för företag med konsulter, projektanställda, pendlare och andra i behov av tillfälligt boende.

Vi är stolta över vår förmåga att kunna erbjuda företagsbostäder som både är billigare och bekvämare än traditionellt hotellboende. Hos oss får du ett helt hem och inte bara ett rum. När arbetsdagen är slut så skall du ha friheten att kunna göra vad du vill, precis som hemma. Och vi är övertygade om att vi kommer överträffa era förväntningar.

AffärsHem-72

Vårt Team

Vi har ett eget team av fantastiska medarbetare; kvalificerade och erfarna som alla brinner för att göra din vistelse så bra som möjlig och ser till att allt fungerar som det ska.

Vi är bäst på vad vi gör, och vi strävar efter att ge dig den smidigaste vistelsen.

AffärsHem är ett privat familjeföretag.

Vad Som Gör Oss till det självklara valet

Kvalitet

Inredningen och utrustningen i våra lägenheter är snygg och funktionell. Oavsett om du behöver hyra i en månad eller längre är våra företagslägenheter utrustade för att du skall kunna göra precis det du önskar efter jobb.

Flexibilitet

Boka långtidsboende och hyr en av våra företagslägenheter så länge du önskar. Önskar du att förlänga en redan befintlig bokning så meddelar du bara detta till oss och det går att göra ända fram tills en månad före utflyttning. Du kan också avbryta kontraktet i förtid med en månads varsel. Minsta tid att hyra är 4 dagar och uppsägningstiden är aldrig längre än en månad.

Kundtjänst 24/7

En kundtjänstrepresentant är alltid redo för att hantera dina frågor och önskemål personligen. Och vi erbjuder dig en dedikerad jourlinje som du kan ringa när som helst i händelse av en nödsituation.

Attraktiv Prissättning

Våra priser är konkurrenskraftiga och prisvärda. Utan att kompromissa med kvaliteten ser vi till att du får den bästa företagsbostaden till ett bra och konkurrenskraftigt pris.

Ladda ner vår broschyr här