Våra

lägenheter

Våra lägenheter

Företagslägenheter i Malmö


Om Malmö

Malmö, positionerad efter Stockholm och Göteborg, är inte bara Sveriges tredje största stad utan också en plats präglad av industriell tillväxt och arkitektonisk förnyelse. Staden är en central punkt för företag specialiserade på teknik, bioteknik, medicin, miljö, IT och kommunikation, samt sektorer som digitala medier, transport, finansiella tjänster, nöje och byggande.

Kulturella höjdpunkter i Malmö

Malmö är hem för en rad kulturella attraktioner, inklusive ett designmuseum inrymt i en historisk spannmålsbutik och ett samtida konstgalleri med sin markanta orange färg. Malmö slott och den omgivande Slottsmöllan erbjuder historisk charm och gröna utrymmen för avkoppling.

Västra Hamnen: Från Industri till Innovation

Området Västra Hamnen, tidigare en industriplats, har förvandlats till ett nav för tekniska startups. Här finns moderna byggnader och Turning Torso, världens första vridna skyskrapa. Denna förvandling har bidragit till att locka en ung och dynamisk befolkning till Malmö, med många under 35 år.

Ditt hem i Malmö: Affärshem

Affärshem erbjuder ett brett urval av företagslägenheter i Malmö, anpassade för både kort- och långtidsuthyrning. Dessa fullt möblerade och utrustade bostäder gör att du kan koncentrera dig på ditt arbete från första dagen. Vårt team står redo att hjälpa till med alla tänkbara behov.

Företagslägenheter i Helsingborg


Om Helsingborg

Helsingborg, belägen vid Öresunds smalaste del, är en av Sveriges äldsta städer och präglas av en unik blandning av historisk charm och modern utveckling. Staden är känd för sin pittoreska hamn, livliga centrum och innovativa företagsklimat, vilket gör den till en attraktiv plats för både företag och boende.

 

Historiska Sevärdheter och Modern Arkitektur

Helsingborg är hem för många historiska byggnader, såsom det imponerande Kärnan, ett medeltida torn som erbjuder en fantastisk utsikt över staden och sundet. Staden kombinerar sin historiska arv med modern arkitektur, inklusive innovativa kontorsbyggnader och bostadsområden som utstrålar en samtida känsla.

 

En Hub för Näringsliv och Kultur

Staden har etablerat sig som en viktig hub för affärsverksamhet, särskilt inom sektorer som teknik, logistik och handel. Dessutom är Helsingborg en plats med rik kulturliv, inklusive teatrar, museer och årliga festivaler som lockar besökare från hela regionen.

Helsingborg

En Dynamisk och Mångsidig Stadsmiljö

Helsingborgs dynamiska stadsmiljö och dess närhet till både natur och havet lockar en mångsidig befolkning, inklusive en växande grupp av unga yrkesverksamma och studenter. Stadens mångfald och kulturella utbud bidrar till en livlig och inspirerande atmosfär.

 

Ditt Ideala Företagsboende i Helsingborg

Affärshem erbjuder ett brett utbud av företagslägenheter i Helsingborg som passar olika behov. Oavsett om du letar efter en tillfällig lösning eller ett mer permanent hem, erbjuder Helsingborgs boendemarknad allt från moderna, fullt möblerade lägenheter till charmiga bostäder i historiska kvarter. Här kan du enkelt etablera ditt hem och trivas i din professionella karriär.

Få en offert

  Önskar Separata rumKan dela
  För snabb hjälp, vänligen nå oss via;

   

  Telefon:+ 46 (0) 40 26 55 00

  Epost: info@affarshem.se

   

  AffärsHem (SDD International AB)

  Roslins Väg 20A

  217 55 Malmö

  Sweden