Företagsbostäder

AffärsHem

Företagsbostäder – Nya företagslägenheter Lund

Företagsbostäder i Lund

Företagsbostäder i Lund

Öresundsregionen växer sig starkare

Öresundsregionen lockar till sig många företag och specialister. Den akademiska staden Lund är inget undantag. Boka företagslägenheter till dina tillfälliga konsulter i centrala delarna av Lund i närheten av Lund Centralstation och Lunds domkyrka.

Lund är full av kontraster. Längs pittoreska kullerstensgator och gamla korsvirkeshus ingår tradition och innovation subtilt. Inte bara arkitektoniskt utan också i gamla och nya institutioner och företag som blomstrar i denna stad. Det sägs att du kan leva hela ditt liv i Lund utan att ha sett alla de unika platserna och vackra byggnaderna. Lund består också av natursköna slättar, med sina förtrollande bokträd och gyllene rapsfält, där dagvandringar enkelt kombineras med stadens vardagsliv.

Företagsbostäder i Lund

Närhet till hela Greater Copenhagen

Det är enkelt att ta sig till Lund med tåg eller buss. Närheten till två internationella flygplatser har man också som förenklar kommunikationsmöjligheterna.Det tar cirka 45 minuter med tåg till Kastrup i Köpenham och till Malmö C tar det cirka 20 minuter. Det är helt enkelt nära till alla delar av Greater Copenhagen!

Öresundsbron
MAX IV och ESS - Sveriges största forskningsområde

Företagsbostäder i Lund

MAX IV och ESS - Sveriges största forskningsområde

MAX-laboratoriet är en nationell forskningsanläggning med Lunds universitet som värd. Laboratoriet har varit framgångsrikt i drygt 30 år, och 2016 färdigställdes MAX IV – Sveriges största och mest ambitiösa satsning på forskningsinfrastruktur, och världens ljusstarkaste synkrotronljusanläggning.

I nordvästra Lund byggs European Spallation Source (ESS), en unik materialforskningsanläggning baserad på världens mest kraftfulla neutronkälla. Sverige och Danmark är värdländer för ESS, som är ett europeiskt konsortium för forskningsinfrastruktur (ERIC) med medlemsländer i hela Europa.

På ESS kommer forskarna att kunna studera olika typer av material, från plast och proteiner till mediciner och batterier, för att förstå hur de är uppbyggda och fungerar.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag en företagslägenhet i Lund

Besök vår Kontakta Oss-sida och fyll i ett kort formulär för att boka en lägenhet. Du kan också ringa oss på + 46 40 26 55 00 eller skicka oss ett mejl via info@affarshem.se, och vi kommer att återkomma med en offert och olika lägenhetserbjudanden. Du kommer att få en email bekräftelse när du valt en lägenhet.

 

Hur lång är den minsta vistelsen?

Även om vi betjänar kunder som är ute efter en långvarig vistelse i Sverige, är den minsta vistelsen fyra (4) dagar. Ju längre du stannar hos oss, desto mindre betalar du.

Kan jag förlänga min vistelse eller avsluta hyresavtalet tidigare?

Ja, det kan du. Vi förstår behovet av flexibilitet i företagssammanhang, vilket är anledningen till att vi ger våra kunder möjlighet att göra justeringar när de är osäkra på hur länge de ska stanna. Vi kontaktar dig också före ditt hyresavtal tar slut för att fråga om du vill checka ut som planerat eller förlänga din vistelse.

Hur många personer kan dela en Företagslägenhet?

Det beror på storleken på den företagslägenhet du väljer. Vi strävar efter att hjälpa dig att sänka företagets boendekostnader; vilket är anledningen till att flera personer kan bo i våra lägenheter. Om du behöver en lägenhet för ett sådant ändamål, rekommenderar vi lägenheterna med 3 eller 4 rum.

Vilka storlekar av Företagslägenheter erbjuder ni?

Eftersom vi betjänar en mängd olika företag som alla oftast har olika behov, finns våra lägenheter i olika storlekar, från enrummare till femrumslägenheter med väl möblerade vardagsrum, kök och sovrum, alla planerade att passa dina behov och krav. Du skall känna dig som hemma och ha möjligheten att ha familjen, släkt och vänner på besök.

Vad händer om något i lägenheten går sönder?

Det är inget att oroa sig för. Allt du behöver göra är att kontakta oss och rapportera skadan omedelbart, och vi kommer gärna och fixar det. Om det är en nödsituation, ring vår jourlinje på en gång, och vi kommer att svara omedelbart. Det är vårt ansvar att se till att du kan njuta av en trygg och bekväm vistelse precis som du skulle på ett hotell, fast bättre.

Hur är AffärsHems Företagsbostäder bättre än ett hotell?

Våra företagslägenheter är en kostnadseffektiv bostadslösning. Det handlar inte bara om rumsuthyrning, utan ett komplett hem, med mer utrymme och avskildhet. Genom att hyra någon av våra lägenheter sparar du upp till 40 % jämfört med vad du skulle ha spenderat för ett hotellrum. Allt medan du njuter av liknande komfort som på ett hotell, men till ett lägre pris. Plus, andra fantastiska bekvämligheter som slår vad ett hotell kan erbjuda.

Erbjuder ni ett alternativ till hemmakontor?

Ja, det gör vi, med moderna kontorsfunktioner och möbler som skrivbord & stolar, Wi-Fi-anslutning och mycket mer. Du kan också tala med oss för att anpassa dina krav på hemmakontoret för att det ska passa ditt och företagets behov.

Företagslägenheter i Lund
Företagslägenheter i Lund

AffärsHem erbjuder attraktiva företagslägenheter i Lund. Merparten av våra företagslägenheter är strategiskt belägna i hjärtat av Lund, med direkt närhet och tillgänglighet till centrum, centralstationen. Vi har även lägenheter i Malmö. Med sitt ypperliga läge är Lund populärt bland våra kunder som har medarbetare som ofta reser till Danmark och Köpenhamn. Tåget till Kastrup flygplats tar endast 30 minuter och 45 minuter för centrala Köpenhamn.

Jourlinje vid nödfallssituationer
Jourlinje vid nödfallssituationer

AffärsHem erbjuder 24 timmars effektiv kundservice, med en dedikerad jourlinje som du kan ringa när som helst vid nödsituation. Saknas något i lägenheten som du begärt? Eller är något trasigt? Vänligen tveka inte att kontakta oss och vi löser ärendet. Ring oss bara eller skicka ett mejl så svarar vi och åtgärdar på kortast möjliga tid. Du kan nå oss på:

Telefon: +46 40 26 55 00
Epost: info@affarshem.se

Upphämtning
Upphämtning

Vi erbjuder även upphämtning. Oavsett om du just anlänt till flygplatsen eller om du befinner dig i centrum, kan du ringa oss, bekräfta din plats, och vi kommer och hämtar dig. Allt du behöver göra är att informera oss om ditt reseschema och din ankomsttid.

Ladda ner vår broschyr här

Kontakta Oss

Komma i kontakt

Fyll i formuläret nedan för mer information om vad vi erbjuder eller för att göra en bokning hos AffärsHem Företagsbostäder


        

  För snabb hjälp, vänligen nå oss via;

   

  Telefon: +46 (0) 40 26 55 00

  Epost: info@affarshem.se

   

  AffärsHem

  (SDD International AB)

  Roslins Väg 20A 

  217 55 Malmö

  Prenumerera
  Vill du ha information om erbjudanden & större nyheter från AffärsHem? Fyll i din mailadress här: