Företagsbostäder

AffärsHem

Företagsbostäder – Företagslägenheter Helsingborg

Företagsbostäder i Helsingborg

Företagsbostäder i Helsingborg

Öresundsregionen växer sig starkare

Öresundsregionen lockar till sig många företag och specialister. Knutpunkten Helsingborg är inget undantag. Boka företagslägenheter till dina tillfälliga konsulter i centrala Helsingborg med omnejd.

I Helsingborg finns massor av alternativ för dig som är sugen på att förundras av historiska monument, vackra slott, vilda djur eller vacker natur. Eller packa strandväskan och bege dig till någon av stadens centralt belägna stränder och badplatser.

Företagsbostäder i Helsingborg

Ät och drick gott i Helsingborg

Helsingborg är en Sveriges krogtätaste städer. Utbudet är varierat både när det gäller maten och atmosfären. Från mysiga krypin kring Mariatorget, till saltstänkta restauranger med underbar utsikt över sundet, Helsingborg har något för alla! Här finns även gott om gemytliga caféer och möjligheterna för en smarrig brunch är många. Perfekt för dig som gillar att äta ute och mingla på stan!
Ät och drick gott i Helsingborg
Helsingborg fortsätter att växa

Företagsbostäder i Helsingborg

Helsingborg fortsätter att växa

Behöver du hyra företagsbostad i Helsingborg kan du välja bland fullt möblerade lägenheter som vi erbjuder. Alla företagslägenheterna ligger i centrala delarna av Helsingborg. Du har nära till kommunikationer från alla våra lägenheter i Helsingborg, och de är fullt utrustade för självhushåll. Här hoppas vi att dina anställda och konsulter ska kunna känna sig som hemma och koppla av efter avslutad arbetsdag. Det är stor skillnad på att komma hem till en hemtrevlig lägenhet på kvällen jämfört med att checka in på ett hotell eller lägenhetshotell.

Vi vill göra livet enklare för dig som kund till Affärshem. Därför är det viktigt med flexibilitet för oss. Även om du från början inte vet exakt hur länge boendet i Helsingborg kommer att behövas, lönar det sig att kontakta oss så kan vi hjälpa dig vidare.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag en företagslägenhet i Helsingborg?

Besök vår Kontakta Oss-sida och fyll i ett kort formulär för att boka en lägenhet. Du kan också ringa oss på + 46 40 26 55 00 eller skicka oss ett mejl via info@affarshem.se, och vi kommer att återkomma med en offert och olika lägenhetserbjudanden. Du kommer att få en email bekräftelse när du valt en lägenhet.

 

Hur lång är den minsta vistelsen?

Även om vi betjänar kunder som är ute efter en långvarig vistelse i Sverige, är den minsta vistelsen fyra (4) dagar. Ju längre du stannar hos oss, desto mindre betalar du.

Kan jag förlänga min vistelse eller avsluta hyresavtalet tidigare?

Ja, det kan du. Vi förstår behovet av flexibilitet i företagssammanhang, vilket är anledningen till att vi ger våra kunder möjlighet att göra justeringar när de är osäkra på hur länge de ska stanna. Vi kontaktar dig också före ditt hyresavtal tar slut för att fråga om du vill checka ut som planerat eller förlänga din vistelse.

Hur många personer kan dela en Företagslägenhet?

Det beror på storleken på den företagslägenhet du väljer. Vi strävar efter att hjälpa dig att sänka företagets boendekostnader; vilket är anledningen till att flera personer kan bo i våra lägenheter. Om du behöver en lägenhet för ett sådant ändamål, rekommenderar vi lägenheterna med 3 eller 4 rum.

Vilka storlekar av Företagslägenheter erbjuder ni i Helsingborg?

Eftersom vi betjänar en mängd olika företag som alla oftast har olika behov, finns våra lägenheter i olika storlekar, från enrummare till femrumslägenheter med väl möblerade vardagsrum, kök och sovrum, alla planerade att passa dina behov och krav. Du skall känna dig som hemma och ha möjligheten att ha familjen, släkt och vänner på besök.

Vad händer om något i lägenheten går sönder?

Det är inget att oroa sig för. Allt du behöver göra är att kontakta oss och rapportera skadan omedelbart, och vi kommer gärna och fixar det. Om det är en nödsituation, ring vår jourlinje på en gång, och vi kommer att svara omedelbart. Det är vårt ansvar att se till att du kan njuta av en trygg och bekväm vistelse precis som du skulle på ett hotell, fast bättre.

Hur är AffärsHems Företagsbostäder bättre än ett hotell?

Våra företagslägenheter är en kostnadseffektiv bostadslösning. Det handlar inte bara om rumsuthyrning, utan ett komplett hem, med mer utrymme och avskildhet. Genom att hyra någon av våra lägenheter sparar du upp till 40 % jämfört med vad du skulle ha spenderat för ett hotellrum. Allt medan du njuter av liknande komfort som på ett hotell, men till ett lägre pris. Plus, andra fantastiska bekvämligheter som slår vad ett hotell kan erbjuda.

Erbjuder ni ett alternativ till hemmakontor?

Ja, det gör vi, med moderna kontorsfunktioner och möbler som skrivbord & stolar, Wi-Fi-anslutning och mycket mer. Du kan också tala med oss för att anpassa dina krav på hemmakontoret för att det ska passa ditt och företagets behov.

Företagslägenheter i Helsingborg
Företagslägenheter i Helsingborg

AffärsHem erbjuder attraktiva företagslägenheter i Helsingborg. Merparten av våra företagslägenheter är strategiskt belägna i hjärtat av Helsingborg, med direkt närhet och tillgänglighet till centrum och Kärnan. Vi kan också erbjuda lägenheter i Malmö och Lund.

Jourlinje vid nödfallssituationer
Jourlinje vid nödfallssituationer

AffärsHem erbjuder 24 timmars effektiv kundservice, med en dedikerad jourlinje som du kan ringa när som helst vid nödsituation. Saknas något i lägenheten som du begärt? Eller är något trasigt? Vänligen tveka inte att kontakta oss och vi löser ärendet. Ring oss bara eller skicka ett mejl så svarar vi och åtgärdar på kortast möjliga tid. Du kan nå oss på:

Telefon: +46 40 26 55 00
Epost: info@affarshem.se

Upphämtning
Upphämtning

Vi erbjuder även upphämtning. Oavsett om du just anlänt till flygplatsen eller om du befinner dig i centrum, kan du ringa oss, bekräfta din plats, och vi kommer och hämtar dig. Allt du behöver göra är att informera oss om ditt reseschema och din ankomsttid.

Ladda ner vår broschyr här

Kontakta Oss

Komma i kontakt

Fyll i formuläret nedan för mer information om vad vi erbjuder eller för att göra en bokning hos AffärsHem Företagsbostäder


        

  För snabb hjälp, vänligen nå oss via;

   

  Telefon: +46 (0) 40 26 55 00

  Epost: info@affarshem.se

   

  AffärsHem

  (SDD International AB)

  Roslins Väg 20A 

  217 55 Malmö

  Prenumerera
  Vill du ha information om erbjudanden & större nyheter från AffärsHem? Fyll i din mailadress här: